I dag består Prometheus Medical Nordic av fire faste personer, alle med lang fartstid innen helsevesenet eller den frivillige redningstjenesten. I tillegg leier vi inn blant annet leger for å hjelpe oss på enkelte kurs og lignende.

 

Nils Petter Oveland er CEO og lege, han er ildsjelen bak den Nordiske satsingen til Prometheus Medical. Med lang fartstid som anestesilege , luftambulansebakgrunn, doktorgrad i thoraxtraumer og flere innovasjonsprosjekter både foran og bak seg, utgjør han en betydelig faglig og akademisk tyngde for selskapet, og er en betydelig innovativ drivkraft i det akuttmedisinske miljøet.
nils.petter.oveland@promednor.no telefon: 913 14 350

 

Victoria Vatsvåg er traning manager og sonograf. Hun er spesialisert i sonografi (ultralyd). Med internasjonal utdanning og solid kompentanse i ultralyd, er hun en svært ettertraktet ressursperson. Hun organiserer kurs og opplæringsvirksomheten i selskapet, og underviser i ultralyd.
victoria.vatsvag@promednor.no      telefon: 455 06 643

 

Tor Arne Espedal er sales manager og Paramedic. Med 19 års fartstid fra offentlig ambulansetjeneste, og i tillegg Forsvarsbakgrunn og erfaring fra konsulentfirma, har han en praktisk og akuttmedisinsk bakgrunn og erfaring som er til nytte i flere situasjoner i selskapet. I tillegg til å lede salgs- og markedsføringsarbeidet fungerer han som instruktør.
tor.arne.espedal@promednor.no     telefon: 975 29 169

 

Lars Petter Thorkildsen er product and sales administrator. Han har bred erfaring fra IT virksomhet i oljeindustrien og lange utenlandsopphold. I tillegg har han erfaring fra frivillig arbeid innen førstehjelp, frivillig ambulansetjeneste og søk og redning. Han administrerer produktporteføljen og håndterer salgsprosesser, i tillegg så er han til uvurderlig støtte under kurs og utenlandsbesøk.
lars.petter.thorkildsen@promednor.no      telefon: 915 35 367

 

Vi vil gjerne ha kontakt med deg som lurer på utstyr, kurs eller annen bistand.
Det er uforpliktende å komme med forespørsler, og vi hjelper deg gjerne.